Välkommen!

Hej och varmt välkommen till vår sajt!

Vi på Joytoy har stor erfarenhet av hundrasen toy pudel och oavsett om du vill köpa en hund av just den rasen, om du vill starta en hunduppfödning eller om du bara är intresserad av hundar överlag är du varmt välkommen hit. Här kan du finna mycket matnyttig information du kan ha behov av.

Att driva en hundkennel

Här på sajten kan du bland annat läsa mer om hur det är att starta upp och driva en hundkennel. Vi skriver främst om hur det är att föda upp toy pudel men många av råden fungerar också på kennlar som föder upp andra raser.

Att äga hund

Hunden sägs ofta vara människans bästa vän och den är också ett av de vanligaste husdjuren världen över. Hunden kan hjälpa till med olika arbetsuppgifter som jakt och en hel del annat. Här på sajten kan du läsa mer om vad det egentligen innebär att ha en hund. Du kan bland annat läsa mer om hur mycket det kostar att köpa en hund.

Hunden i samhället

Hunden är ett väldigt vanligt husdjur i samhället och den finns också avbildad på många ställen. Det finns till exempel online casinon som har hunden i sin logga, och dessutom har flera slots hundar som tema. Man kan också finna många saker med hundmotiv i affären. Det kan röra sig om tallrikar, muggar, gardiner, lakan och en hel del annat.

Toy pudeln

Toy pudeln är en liten hundras som i dag främst används till sällskap, agility och utställning. Här kan du läsa mer om rasen, om dess egenskaper och om hur dess hälsa tenderar att vara. Om du är intresserad av att skaffa en toy pudel kan det vara bra att känna till lite om rasen. En pudel kräver till exempel en hel del pälsvård och det måste du vara beredd på.