Vi har stor erfarenhet av hundar och då framför allt inom området toy pudlar. Det här är en ras som ligger oss väldigt varmt om hjärtat. Vår blogg handlar om just den här rasen och om dess egenskaper.

Hunduppfödning

Vi har också stora kunskaper inom att föda upp hundar. Det är också något vi tar upp här i vår blogg. Du får till exempel läsa mer om det arbete som krävs för att kunna driva en kennel. Många kan tycka att det låter som ett lätt sätt att tjäna stora pengar på men riktigt så är inte fallet. Man måste vara beredd att arbeta hårt när som helst på dygnet. Dessutom tjänar man inte så mycket på kenneln när man väl räknar ihop inkomster och utgifter. Under de månader man inte har någon inkomst från valpförsäljning kommer man rent av att gå back och många kennelägare måste ha ett annat arbete vid sidan av sin uppfödning.

Hundägande i dag

Många skaffar en hund för att familjen ska få lite extra sällskap. Men en sak inte många tänker på är att det kostar pengar att ha hund och dessutom måste man ha tid att ta hand om hunden. Vi har stor erfarenhet av att äga hund och vi vet vad det vill säga att ha både valpar och vuxna hundar. Dessutom vet vi en hel del om hur viktigt det är att ha koll på sin ekonomi innan man beslutar sig för att skaffa en hund. Här kan du få veta mer om allt du behöver fundera över innan hundköpet.